E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Nezaket ziyaretleri

Buski Genel Müdürlüğü

Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GÜMTOB) Yönetim Kurulu Üyeleri ile Basın Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürü Ali Fuad GÖLBAŞI, Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI’yı ziyaret etti.

GÜMTOB Yönetim Kurulu Başkanı Haluk BECEREN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin YAZICI ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhasip Üye Cengiz TOKATLI’dan oluşan GÜMTOB heyetinin ziyaretinde BUSKİ’nin çalışmaları gündeme geldi.

Sağlıklı ve kesintisiz su temini ile sorunsuz altyapı ağının oluşumunda BUSKİ’nin büyük projelere imza attığını belirten GÜMTOB Başkanı BECEREN, gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI’ya teşekkür etti.

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bursa’nın geleceği ve gelişimi adına üzerlerine düşen her türlü işbirliğine hazır olduklarını vurguladı.

GÜMTOB heyetinin ziyaretinin ardından Basın Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürü Ali Fuad GÖLBAŞI, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten ÇETİNAVCI, GÖLBAŞI’na teşekkür etti.

Konuk heyetlerin ziyaretinde BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Adem VURAL da hazır bulundu. (10.10.2017)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ