E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Rekor sayıda öğrenciye su bilinci eğitimleri

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca geçen yıl, 4 bin 323 anaokulu ve ilkokul öğrencisine bilinçli su kullanımı eğitimi verildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin “birlikte çalışacağız birlikte başaracağız” sloganı kapsamında, BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca, okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik başlatılan eğitim faaliyetleri kapsamında, 2017 yılı içerisinde, 62 anaokulundan 4 bin 323 öğrenciye bilinçli su kullanımı eğitimi verildi.

Her yıl kendi rekorunu kıran BUSKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, geçen yıl da rekor bir başarıya imza attı.

Çizgi filmler ve animasyon gösterileri eşliğinde bilinçli su kullanımı ve tasarrufuna ilişkin bilgilerin verildiği eğitimlerde öğrenciler, suyun insan hayatı için içerdiği önem hakkında bilgi sahibi oldu. Etkinlikler kapsamında öğrenciler ayrıca, su tasarrufunun önemini anlatan şiirler okudu, şarkılar söyledi.

BUSKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, 2018 yılı içerisinde, 100 okuldan 6 bin öğrenciye eğitim vermeyi hedefliyor. (12.01.2018)