E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Sağlıklı ve sorunsuz altyapı hizmetinde BUSKİ imzası

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, çekirge Caddesi üzerindeki mazgallarda temizlik çalışması, Nilüfer İlçesi'nde ise kanal açma çalışması başlattı.

Kent merkezindeki ana arterlerde yağışlı günlere hazırlık yapan BUSKİ Genel Müdürlüğü, yağmur suyu ızgaralarında meydana gelebilecek tıkanıklıkları önlemeye yönelik temizlik çalışması başlattı.

Çalışmalarına Çekirge Caddesi'nde devam eden ekipler belirlenen güzergahlarda yağmursuyu ızgaralarının temizliğine devam ediyor.

Çeşitli çevre ve iklim faktörlerinin etkisiyle kanallarda meydana gelebilecek tıkanıklıkların da önüne geçmeyi hedefleyen BUSKİ Genel Müdürlüğü, elindeki teknolojik imkanları Bursa halkının hizmetine sunmaya devam ediyor.

Kanal açma çalışmalarında kullanılan Kombine Araçlar ile çalışmalarını sürdüren ekipler Nilüfer İlçesine bağlı Özlüce, Odunluk, Üçevler, Yüzncüyıl, Beşevler, Altınşehir ve Fethiye mahallelerinde kanal açma çalışması başlattı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, Sorunsuz ve sağlıklı işleyen altyapı ağının oluşumuna yönelik çalışmalarını Bursa'nın her bölgesinde sürdüren BUSKİ Genel Müdürlüğünün, vatandaşlara kaliteli hizmet sunabilmek adına bütün ekip ve ekipmanlarını seferber ettiğini vurguladı.

BUSKİ Genel Müdürlülüğü eliyle belirlenen güzergahlarda temizlik çalışmalarının periyodik olarak devam edeceği bilgisini veren Başkan AKTAŞ, Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ olarak Bursa'nın alt yapısına damga vurmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. (07.09.2018)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ