E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Sağlık İçin Organik Beslenme

Buski Genel Müdürlüğü

Kamu kurumu olmanın verdiği sorumluluk bilinciyle ses getiren pek çok projeye imzasını atan BUSKİ, “abone memnuniyeti”ne yönelik sağladığı üstün başarısını, “çalışan memnuniyeti” oluşturma yolunda da sergiliyor.

Bu kapsamda, çalışanlarının mesleki ve kişisel gelişimlerine büyük önem veren BUSKİ, rutin aralıklarla gerçekleştirdiği “bilgilendirme ve eğitim toplantıları”na artan bir tempoyla devam ediyor.

BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı bu doğrultuda, “Sebze ve Meyvelerin Uygun Koşullarda Saklanması, Reçel, Turşu, Salça ve Konserve Yapımı” konulu konferans düzenledi.

Osmangazi İlçe Tarım Müdürü Mürüvvet ÖZTÜRK’ün konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, sağlıklı ve organik beslenme, peynir, kefir, yoğurt, tereyağı yapımı ile ilgili dikkat edilmesi gereken konular ele alındı.

Hazır gıdaların içeriğinde bulunan kimyasal içerikli bileşenlerin, kanserojen madde barındırdığına işaret edilen konferansta, organik ve doğal beslenmenin sağlık açısından önemine dikkat çekildi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ 
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER 
ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ