E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Şampiyon Güvenlik

Buski Genel Müdürlüğü

Birbirinden heyecanlı karşılaşmalara sahne olan “BUSKİ 4. Futbol Turnuvası”nı BUSKİ Güvenlik kazandı. Finalde, Bilgi İşlem’i 2-1 mağlup eden Güvenlik, turnuvanın şampiyonu oldu. Şenlik havasında geçen final maçı, renkli görüntüleriyle hafızalardaki yerini aldı.

Birbirinden heyecanlı karşılaşmalara sahne olan “BUSKİ 4. Futbol Turnuvası”nı BUSKİ Güvenlik kazandı. Finalde, Bilgi İşlem’i 2-1 mağlup eden Güvenlik, turnuvanın şampiyonu oldu. Şenlik havasında geçen final maçı, renkli görüntüleriyle hafızalardaki yerini aldı.

Gerçekleştirdiği altyapı hizmetleriyle iz bırakan çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, çalışanlarında kurum aidiyatı oluşturabilmek ve birlik, beraberlik duygusunu perçinleyebilmek adına dört yıldır geleneksel hale getirdiği BUSKİ Futbol Turnuvası ile dayanışmanın güzel örneğini sundu.

İki ay boyunca 12 takımın birbirinden heyecanlı maçlarına sahne olan turnuvanın finalinde Bilgi İşlem’i 2-1’lik skorla mağlup eden Güvenlik, adını şampiyonluğa yazdıran takım oldu.

BUSKİ çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği final maçında, BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Güngör GÜLENÇ, Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan SATIK ile BUSKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Adem VURAL da hazır bulundu.

Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdikleri turnuvanın birlik ve dayanışmanın seçkin örneklerine sahne olduğunu belirten BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Güngör GÜLENÇ, şampiyonluğu kazanan ekip Güvenlik başta olmak üzere turnuvaya katılan bütün takımları tebrik etti.

GÜLENÇ, turnuvanın düzenlenmesinde katkısı bulunanlara da BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI adına teşekkürlerini sundu.

BUSKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Adem VURAL ise futbol turnuvası ile sportif aktivitede bulunmanın yanı sıra, birimler arasındaki arkadaşlık ve dostluk duygularını perçinlenmeyi hedeflediklerini belirtti.

Futbol turnuvasının geleneksel hale geldiğine işaret eden VURAL, turnuvaya olan ilginin her yıl katlanarak arttığına dikkat çekti.

Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan SATIK da sporun bireyleri bir araya getiren yönünden söz ederek, turnuva nedeniyle BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI başta olmak üzere BUSKİ yöneticileri ve çalışanlarına, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE adına teşekkür etti.

Turnuvanın en güzel golü BUSKİ Güvenlik Şefi Gökçen GÜYEN’in golü seçilirken, Personel Gücü’nden Cengiz ERDEM ve Bilgi İşlem’den Oğuz ÜNAL en vefalı sporcular olarak belirlendi.

Turnuvanın en centilmen takımı ise Personel Gücü oldu.

Final maçı sonrası, BUSKİ Genel Müdürlüğü’nü Hamitler’de düzenlenen “14. Geleneksel Dadaşlar Kara Kucak Güreşleri Turnuvası”nda başarıyla temsil ederek kategorisinde şampiyonluğu kazanan BUSKİ Güvenlik Birimi çalışanı Yunus KILIÇ’a, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI adına teşekkür plaketi takdim eden BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Güngör GÜLENÇ, KILIÇ’ın başarısından onur duyduklarını belirtti.

BUSKİ Güvenlik Birimi çalışanı Yunus KILIÇ, geçen hafta sonu Mustafakemalpaşa’da düzenlenen Alibeyköy güreşlerinde de orta-büyük boy kategorisinde şampiyonluğu kazandı. (06.06.2016)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ