E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Su kesintileri artık cebinizde

Buski Genel Müdürlüğü

Hizmetin en iyisini sunabilmenin çalışmalarında bulunan Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, bu kapsamda teknolojinin en son imkanlarından da yararlanıyor. Buna göre BUSKİ’nin internet şubesine üyelik işlemlerini gerçekleştiren aboneler, su kesintileri ile ilgili her türlü bilgiye anında cep telefonlarından ulaşabilecekler.

Hizmetin en iyisini sunabilmenin çalışmalarında bulunan Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, bu kapsamda teknolojinin en son imkanlarından da yararlanıyor. Buna göre BUSKİ’nin internet adresinden internet şubesine üyelik işlemlerini gerçekleştiren aboneler, su kesintileri ile ilgili her türlü bilgiye anında cep telefonlarından ulaşabilecekler.

Hizmette süreklilik ilkesinden hareketle abone memnuniyetini temel alan anlayışla hareket ettiklerini belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI, söz konusu uygulama ile şeffaf, doğru ve denetlenebilir hizmetin seçkin örneğini sunduklarını vurguladı.

İnternet şubesi aracılığıyla üyelik işlemlerini gerçekleştiren abonelerin sistemden yararlanabileceklerini dile getiren ÇETİNAVCI, “BUSKİ’nin resmi internet sitesi www.buski.gov.tr adresinden internet şubesi linki aracılığıyla üyelik işlemlerini yaptıran aboneler, su kesintileri hakkında anında bilgi sahibi olabiliyor. Sistemi üye olan abonelerimiz; geçici olarak suyun kesilmesi, geçici olarak suyun açılması, abone türü değişiklikleri, abonelik sonlandırma başvurusu, sayaç arıza gibi konularda anında bilgi sahibi olabilecekler. Bunun yanısıra, SMS almak isteyen abonelerimiz de aboneliklerini ilgilendiren kesintilerde anında cep telefonlarından bilgilendirilecekler. Teknolojinin etkin kullanımı anlamında hizmette kalite çıtasını yükselten uygulama ile BUSKİ abone memnuniyetini sağlamada önemli bir adım atmış oldu” diye konuştu. (02.10.2015)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ