E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Su Tasarrufu Projesi

Buski Genel Müdürlüğü

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’nca başlatılan proje kapsamında su kaynaklarının korunması, sahip çıkılması ve tasarruflu kullanılmasına ilişkin eğitim kurumları ile kırsaldaki kadınlara yönelik bilgilendirme toplantıları düzenleniyor.

BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’nın “sosyal sorumluluk” bilinciyle başlattığı proje, Bursa genelindeki 30 kız meslek lisesi ve endüstri meslek lisesi ile Bursa kırsalındaki kadınları kapsıyor.

Belediyeler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, sivil toplum kuruluşları ile 22 köy kadın derneğiyle işbirliğine gidilerek gerçekleştirilen proje, toplumsal duyarlılığa örnek oluşturması bakımından dikkat çekiyor.

Proje ile yarının büyükleri gençlerde ve suyun birincil kullanıcıları kadınlarda suyun tasarruflu kullanımına ilişkin bilinç geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Proje Koordinatörü Emine YILDIZ, etkinlikler zinciri ile suyun tasarruflu kullanılması konusunda farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini vurguladı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER
ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ