E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Su ve kanalizasyon idarelerinin büyük buluşması

Buski Genel Müdürlüğü

Türkiye Belediyeler Birliği 7. Su ve Kanalizasyon İdareleri İstişare Toplantısı 11-14 Aralık 2014 tarihlerinde Afyonkarahisar’da yapıldı.Toplantıda, Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI’nın başkanlığındaki heyetle temsil edildi.

Türkiye Belediyeler Birliği 7. Su ve Kanalizasyon İdareleri İstişare Toplantısı 11-14 Aralık 2014 tarihlerinde Afyonkarahisar’da yapıldı.

Toplantıda, Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI’nın başkanlığındaki heyetle temsil edildi.

BUSKİ heyetinde ÇETİNAVCI’nın yanı sıra; BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Talat ÖZEN, Planlama Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Necat YARDIMCI, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Halit KARASU, İşletmeler Dairesi Başkanı Muzaffer GÜÇLÜER, Su Arıtma ve İşletme Tesisleri Dairesi Başkanı Devrim İZGİ, BUSKİ Teftiş Kurulu Başkanı Yalçın ÇİĞDEM ve BUSKİ 1. Hukuk Müşaviri Beratiye TANKAŞ da hazır bulundu.

30 büyükşehir belediye başkanlıklarının su ve kanalizasyon idarelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel EROĞLU, su ve kanalizasyon idarelerinin, büyükşehirlerdeki altyapı hizmetlerinin sürekliliğinde çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini vurguladı.

İstişare toplantısıyla, altyapı hizmetlerinde yaşanan sorunların çözümünde izlenebilecek yol haritalarının belirlenmesini amaçladıklarını belirten EROĞLU, oluşacak istişare ortamının hedefe giden metodolojinin belirlenmesine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Yapılan çalışmalar, yatırımlar ve projelerle ilgili Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel EROĞLU ile birebir görüşme imkanı bulduklarını belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI, toplantının oldukça yapıcı sonuçları da beraberinde getirdiğini sözlerine ekledi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ