E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Tavla turnuvası kazananları ödüllendirildi

Buski Genel Müdürlüğü

Geleneksel olarak düzenlenen BUSKİ Tavla Turnuvası'nda dereceye girenler, ödüllerini aldı. BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim YEDİKARDEŞ, çalışanlarda birlik beraberlik duygusunun geliştirilmesi adına sosyal ve sportif faaliyetlere büyük önem verdiklerini vurguladı.

BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'nca geleneksel olarak düzenlenen tavla turnuvasında şampiyon belli oldu.Tavla Turnuvası’nda dereceye girenler, düzenlenen törenle ödüllendirildi. BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim YEDİKARDEŞ, çalışanlarda birlik beraberlik duygusunun geliştirilmesi adına sosyal ve sportif faaliyetlere büyük önem verdiklerini vurguladı.

Turnuvada birinciliği, İşletmeler 1. Bölge Dairesi Başkanlığı Kanalizasyon Bakım Onarım Şube Müdürlüğü’nden Ümit SELÇUK, ikinciliğiEmlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Kaynak Suları ve Kiralama Şube Müdürlüğü'nden Yunus ŞENTÜRK, üçüncülüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Özlük İşleri Şube Müdürlüğü'nden Abdulkadir YILDIZ, dördüncülüğü ise İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü çalışanlarından Yunus SULTANSU elde etti.

25 Mart 2019’da başlayarak yaklaşık 2 hafta süren ve çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvaya ilgi yoğundu. (05.04.2018)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ