E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Teşhis ve tedaviyi hızlandırmanın yolu e-nabızdan geçiyor

Buski Genel Müdürlüğü

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca düzenlenen etkinlikte, "e-nabız uygulamaları  ve sağlık okur-yazarlığı” konusu ele alındı.

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca düzenlenen etkinlikte, ““e-nabız uygulamaları  ve sağlık okur-yazarlığı” konusu ele alındı.

İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Bilgi Sistemleri Şube Müdürü Şükriye AYVAZ’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, e-nabız uygulamasının önemine dikkat çekildi.

 E-nabız uygulamasının vatandaşların kişisel sağlık bilgilerini kontrol ve takip edebildikleri sistem olduğunu belirten AYVAZ, “Bu uygulama ile teşhis, tahlil, tıbbi görüntü, reçete gibi önemli bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz. E-nabız muayene, tetkik ve tedavilerinizin nerede yapıldığına bakılmaksızın, kendi adınıza üretilmiş sağlık bilgilerinizi yönetebileceğiniz, tıbbi özgeçmişinize tek bir yerden ulaşabileceğiniz sistemin bütünüdür.” diye konuştu.

Uygulamanın teşhis ve tedavi sürecinin kalitesi ile hızını artırdığına işaret eden AYVAZ, sistem sayesinde hastayla hekim arasında güçlü bir iletişim ağının kurulduğunu da sözlerine ekledi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ