E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Üniversitene hoşgeldin etkinliğine BUSKİ'den katkı

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ üniversitesi ve Bursa Birlik Vakfı tarafından organize edilen "üniversitene Hoş Geldin" etkinliği, 22-24 Ekim tarihlerinde Uludağ üniversitesi'nde gerçekleşti.

Bursa’nın daha sağlıklı bir geleceğe taşınması hedefiyle kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile farklı alanlarda işbirliğine giden Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi ile de eğitim, kültür, sanat ve benzeri alanlarda işbirliğine gitti.

Uludağ Üniversitesi kampüsünde üç gün süren etkinlikte Üniversiteye yeni katılan öğrencilere hoşgeldin etkinliği düzenlenirken, çeşitli stantlarla üniversite ve kampüs yaşamı öğrencilere tanıtıldı.

BUSKİ Genel Müdürlüğünün de stant açarak katkı sağladığı etkinlikte üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere çeşitli promosyon ürünleri, not defterleri, kalem ve şapka dağıtıldı.

Gençlere su bilinci ve su tasarrufu konusunda da tavsiyelerde bulunulurken, Bursa'nın içmesuyu ve içmesuyu kaynakları konusunda bilgilendirme yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. A.Saim Kılavuz'un imzaladığı protokolde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı da hazır bulundu.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BEEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ       

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ