E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Yatırıma Dev Bütçe

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Kasım Ayı Meclisi 2. Oturumu’nda gerçekleştirilen BUSKİ Genel Kurulu’nda, kurumun 2014 yılı bütçesi 589 mily

YATIRIMA DEV BÜTÇE

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Kasım Ayı Meclisi 2. Oturumu’nda gerçekleştirilen BUSKİ Genel Kurulu’nda, kurumun 2014 yılı bütçesi 589 milyon 463 bin TL olarak kabul edildi.

Bütçe içerisinde yatırıma ayrılan pay ise yaklaşık 400 milyon TL olarak belirlendi.

BUSKİ’nin kente değer katan çalışmalarda bulunduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE, dünya şehri olabilmenin ilk şartının sorunsuz altyapıdan geçtiğini belirtti.

BUSKİ’nin altyapı yatırımlarıyla ‘yaşanabilir Bursa’ hedefinde önemli hizmetler gerçekleştirdiğini vurgulayan ALTEPE, “Kesintisiz ve sağlıklı içme suyu temini ile sorunsuz bir altyapının sağlanması hedefinde gerçekleştirdiği üstün çalışmaları nedeniyle BUSKİ’ye teşekkür ediyorum. 2014 için yatırıma ayrılan 400 milyon TL’lik bütçeyle BUSKİ, Bursa’yı gelecek yıllara taşıyacak önemli altyapı hizmetleri gerçekleştirecek. Tarımsal kalkınmadan enerji yatırımlarına kadar her alanda önemli çalışmalar gerçekleştiren BUSKİ’yi yürekten kutluyorum” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER
ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ