E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Yeni görevlerle gelen hizmet motivasyonu

Buski Genel Müdürlüğü

Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü’nün organizasyonuyla ÖSYM tarafından her yıl ülke genelindeki kamu kurumlarında görev yapan teknik personele yönelik gerçekleştirilen “unvan değişikliği” sınavında başarılı olan BUSKİ personeli, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından her yıl ülke genelindeki kamu kurumlarında görev yapan teknik personele yönelik gerçekleştirilen “unvan değişikliği” sınavında başarılı olan BUSKİ personeli, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

BUSKİ’nin en önde gelen hizmet kurumlarının başında geldiğine işaret eden BUSKİ personeli, kamu görevi görüyor olmanın idrakiyle, hizmetin en iyisini sunmanın gayretinde olduklarını dile getirdi.

Kendilerine sunulan çalışma ortamı nedeniyle BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI başta olmak üzere, BUSKİ yönetimine teşekkür eden personel, Genel Müdür ÇETİNAVCI’ya çiçek takdiminde bulundu.

Sınav sonucu 19 teknik personel, bir üst görevde çalışmaya hak kazandı. Buna göre, sınavı kazanan personelden 2’si memurluktan mühendisliğe, 1’i teknikerlikten mühendisliğe, 1’i memurluktan teknikerliğe, 15’i de teknisyenlikten teknikerliğe terfi etti.

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teknik personeli başarılarından dolayı tebrik etti.

BUSKİ’nin çalışanlarıyla büyük bir aileyi temsil ettiğini dile getiren ÇETİNAVCI, hedeflerinin, hizmetin en iyisi sunabilmek olduğunu da sözlerine ekledi.

Ziyarette, BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Talat ÖZEN de hazır bulundu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ