E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Yollardaki Rögar Çilesi Bitiyor

Buski Genel Müdürlüğü

BUSKİ Genel Müdürlüğü, zemin seviyesinin altında olması nedeniyle araç trafiğini tehlikeye sokan rögar kapaklarını yolla aynı seviyeye getirmek için çalışma başlattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, zemin seviyesinin altında olması nedeniyle özellikle ana yollarda trafiği tehlikeye atan rögar kapaklarını yolla aynı seviyeye getirmek için çalışma başlattı. İlk etapta ana yollarda bulunan batçıklardaki çalışmalar tüm hızıyla devam etti.

Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, günlük yaşamda karşılaşılan sorunları ortadan kaldırmak için de çalışmalara hız verdi. Özellikle ana yollarda bulunan ve zemin seviyesinin altında kalması yüzünden trafiği tehlikeye sokan rögar kapaklarıyla ilgili çalışmalar yoğunlaştırıldı.

Mudanya yolu üzerindeki Esentepe kavşağında ve  Yıldırım Mimarsinan kavşağında özellikle şehir trafiğini aksatmamak adına çalışmalar gece devam etti. Gece mesaisi yapan ekipler başlatılan çalışma kapsamında, 23 adet rögar, özel olarak geliştirilen araçlarla düzeltildi. Yapılan çalışmanın ardından hemen asfaltlama yapılarak çalışmalar kısa sürede tamamlandı.

Son olarak Gürsu İlçesi Cüneyt Yıldız Caddesi'nde çalışmalarını sonlandıran ekipler Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin vizyonuyla, belirlenen güzergahlarda çalışmalarına periyodik olarak tüm hızıyla devam edecek. (11.02.2019)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ